Followers

MIMPI | BAYANGAN HIDUP @ MAINAN SYAITAN ??

Sunday, May 17, 2009 / Posted by Muhammad Danny /

2.33pm.. G1 203..

Sekarang kekenyangan yang teramat..
Baru je habis makan kat bawah sorang2..
Nak ajak member, tapi sume cm bz ngan hal masaing2 jek..
Jadi x salah kot kalu ak turun makan sorang2..

Skang ny, ngah tengok kawan2 ak nga tdo..
Rasa cm tenang je dorang tdo.. Tapi ak??
Ntah la, mimpi2 ak semakin pelik..
Tapi orang kata, mimpi 2 bayangan idop..
Ad plak kata, mimpi 2 mainan setan..

Tapi 4 sure, ak paling x suke mimpi basah..
Sebb nanti ak x selesa tk tido demi menjaga kebersihan bantal2 ak..
Ok2.. Abaikan perkara lucah ny..
Ak cter mimpi2 ak yang pelik..

Masa ak kat PLKN dulu..
Ak mimpi naik satu lif yang akan bawa ak ke syurga..
Tapi dalam liff 2 ad sorang pompuan free hair yang jaga..
Syarat tk ak masuk syurga, ak kena pakai salib..

Smlm lak, ak mimpi masuk dalam satu bangunan yang berbentuk bulat..
Tangga dy mengelilingi bangunan menjadikan ad satu bulatan kat tengah sebagai titik pusingan..
Bulatan kat tengah lak, kosong je dari atas sampai bawah..
Then kawan ak cakap, 'Danny, ini jamrah la.' [tempat melontar tk haji]
Ayooo... Pelik sgt2 kalu tempat 2 betol2 jamrah..
Sebb ad kaunter yang edarkan batu2 tk dilontarkan..
Orang kaunter 2 pompuan yang free hair lak..
Cne ek?? Makin sesat akidah ak ny..

Tapi sebelum ak mimpi yang buruk2 lak..
Ak ad jek mimpi yang elok..
Kawan ak yang x pernah2 nk amik tau sal ak,
tetibe dy lak yang order makanan ak n suro ak makan ngan dy..
Pastu dy lak yang majuk sebb ak makan ngan org len..
Hahahahah.. Mcm sangat pelik lak bila jadi cm2..
Sebb selama ny, dy endah x endah..
Tapi kali ni, siap marah sebb ak x order sayur..

Ntah la idop ak skang..
Mungkin sebb tertekan kot..
Tertekan sebb ap?? Memang r exam dh habis n xd benda nk buat..
Tapi ak agak tertekan ngan idop ak skang..
Hurm..

K r.. Nk tdo jap wlpn cm takot2..
Bes lak tgk kawan2 ak tdo dlm kepuasan [tapi siyes sgt2 panas]..

Salam.. Sekian..
p/s: ak nk balik tahun 1.. bila mana..................................