Followers

MOOD | HAPPY GGLER

Tuesday, May 19, 2009 / Posted by Muhammad Danny /

7.41pm.. G1 203..

Baru je lepas dirikan tiang + gado manja2 ngan Achap..
Buat pengetahuan korang, Achap adalah seekor makhluk yang juling..
Dan dy tidak boleh melihat dengan matanya kehadapan..
Hahahaha.. Ny balasan kutuk ak sbg buta seni sedangkan ak rabun jek..
[Tetap xmo kalah..]

Sepatutnya skang ak terase ngan beberapa org..
Sebb posting blog n shout out YM yang menuju kat ak..
Tapi ak xleh nk buat ap dh..
Kalu ak nk chat sekalipon, msj sebenar xkn sampai..
Sebb ad banyak yang nak rahsiakan dari public..
Ramai yang xtau tapi lagi banyak menilai..
Xpe2.. Abaikan lagi elok.. Mungkin nk delete kot post 2..

Hurm.. Tinggalkan perkara yang sedey light2..
Kehidupan ak beberapa hari ny agak sonok act..
Ngan keputusan tk kuar dari NIC, skang jadual ak xd la pack mana pon..
Thesis menjadi keutamaan ak selain kawan2 ak..

Alhamdulillah.. Seminggu berlalu..
Setiap pagi ak bangun awal tk tunaikan ap yang patut..
Pernah sekali, ak kena pukul tk bangun- siyes xkn lupa saat 2..
Sebb x pernah2 ak dipukul tk bngn pagi.. Hahahaha..

Bukak je mata, ad kerja tk buat..
Banyak woo nk buat kerja subuh2 morning..
Tapi kalu cter, cm x bes lak.. Hkhk..
Mcm2 ak buat smpi yang buat ak sonok tk teruskn idop.. [motip??]

Dulu ak slalu risau kalau2 ak buat salah ngan kawan2 ak..
Tapi skang ny, ak rasa x perlu pkir sangat benda 2..
Sebb lagi banyak ak cuba jaga, lagi banyak yang ak akan sakiti..
Ak happy ngan kawan2 ak yang ad kat sekeliling ak..
Esp skang ny + bilik sblh..

Setahun ak jadi Sr, banyak mengajar ak erti kehidupan kot..
Paling sush, bila kita kena bagi nasihat- kita kena buat ap yang kita cakap..
Mengungkap nye senang, membuatnya parah.. Wee..
Ak lalui keperitan 2, ak harap xd yang akan ikot jejak ak lagi..

Ayoooo.. Cne tah nk cter perasaan ak skang??
Ak happy tapi ak xleh nk cter cne ak rasa..
Sebb kalu ak cter, hilang woo kemanisan story 2..
Sebb kadang2, berdiam lebih baik..

Kepada kawan2 yang nga buat LI..
Sesungguhnya ak sgt2 jeles ngan korang sebb xdpt xperience yang sama..
Kalau korang ad cter2 atau pengalaman yang bes, share2 la ek..
Ak akn buat LI gak bila abis Tahun 3 ak nanti..
Baru kita suma at par... Leh sembang2 bagai..

Ak x sabar menenti sem baru..
Banyak program yang dirancang..
Banyak gak projek yang menanti..
Nak go thru kehidupan ny tanpa pkir mulut2 manusia yang mengata..

Kawan2 sume..
Thanks sebb pernah jadi kawan ak..
Ak happy tapi xtau nape..

Salam.. Sekian..
p/s- ak akn delete post sal Kapreza 2.. xnk ad yg salah paham ag.. sebb yang menyampaikan jek yg paham.. yang membaca kadang salah nilai..
p/p/s- missing d past..

1 comments:

Anonymous on January 10, 2010 at 9:18 PM

Hi There I'd love to thank you for such a great made site!
Was thinking this would be a nice way to make my first post!

Sincerely,
Sage Brand
if you're ever bored check out my site!
[url=http://www.partyopedia.com/articles/snoopy-party-supplies.html]snoopy Party Supplies[/url].

Post a Comment