Followers

HIDUP | MACAM-MACAM

Wednesday, May 20, 2009 / Posted by Muhammad Danny /

9.32pm.. G1 203..

Baru je balik dari makan kat luar..
Smlm lapar yang teramat..
Tapi Alhamdulillah, hari dapat makan ngan tenang..
Jadi len kali, jangan nak buat hal!! Padan muka ko!! [ak la 2]..

Hari ny nasib agak tidak begitu baik yer..
Bngn awal tk g kelas [g makan senanyer], tapi kelas batal..
Then g lak kelak Comp kat PPBL..
Siyes sgt2 penat kalu kelas direct 4 jam..
Wlpn leh kuar brunch, tapi langsung x convenient bagi ak..

Hajat nak g buat literature review kat bilik sumber musnah..
Buat kali ke 2, ak x dapat nk buat review..
Padahal ad 11 thesis yang berkaitan..
Nak g PTSL, ak lak x reti nk cari buku.. Huk..
N ak akan ngantook kalu masuk PTSL- muka skema bagai!!..

Balik bilik lepas mandi, ak terus tdo..
Sebb smlm tdo dlm 3 jam jek..
Nak tdo a Sewal, xleh nk tdo..
Nak bngn lambat, rasa cm x patu lak..

Hari ny ak banyak berfikir..
Makin lama ak cuba menjadi orang lain, makin ak lari dari diri ak sndri..
Makin ak cuba buat baik ngan orang, makin ak buat kesilapan sampai org nek meluat..
Jadi ak rasa, kena gak jadi diri ak yang sendiri..

Banyak aw yang ak nk coretkan skang..
Tapi mcm xd mud lak bila terpikir sal sumtin..
Satg nk baca sal Institusi Kesultanan 83-93..
Sebelum ak buat reading kat library lak..

K la.. Kawan2..
Mintak maap ek kalu ad salah silap..

Salam.. Sekian..
p/s-ak mengigil ketakutan petang td.. hurm.. padahal x patut pon..

2 comments:

Comment by iyllienaz on May 21, 2009 at 9:33 PM

wah..rajen gile..if me, da tdo2 baca smua facts..how can u read all those things ek??

Comment by Muhammad Danny on May 21, 2009 at 10:18 PM

hkhk.. my passion act..
minat sejarah malaysia..
tapi sgt2 xleh terima sejarah zaman2 klasik..
busn

Post a Comment