Followers

Friday, March 06, 2009 / Posted by Muhammad Danny /

5.51am.. Bilik JAKSA..
Arghhhhhhhh... Ingatkn lepas KAPREZA, xd r post entri kat pejabat ak dh..
Ingat kn tdo cm bese dh..
Tapi sume x spt yg ak sangka..
Still kena tdo lewat n dok kat opis ny..
Sebb banyak ag yg x setel..
Yg paling penting skng, ak nk catch up studies ak..
Ak x percaya kawan2 ak dh jauh kehadapan..
Sebb dorang pn main2 je..
Jadi ak kena r buktikn yg ak wlpn x masuk kelas, x ketinggalan.. Insyallah..

Ari ny ak bngn awal sgt2..
7.30am dh bngn..
Semangat weyh g kelas sebb kawan2 ak dh warning dh..
Siap kol n mesej suro ak dtg kelas..
Alhamdulillah, sume kelas ri ni ak masuk n attend..
Wlpn banyak yg tego mcm2, tapi ak sonok lak bila masuk kelas..

Banyak yg ak buat ari ny.
Kadang rasa cm pekerja ukm pon ad..
Ke hulu ke hilir ak ari ny..
Sat kat canseleri, pastu lepak kat bendahari, pastue kat fak plak..
Kalu dulu kat PPP je ak lepak, skang pejabat pendaftar pn dh cm kolej sndri..
Pejabat TNC xyh citer r..
Hurm, tadi plak ad perbezaan dr segi tarikh penyerahan..
Dari 12hb, tukar ntah bila..
Bangga lak bila dato' sndri yg gtau kat ak tyme kat fak..(nk gak rasa bes)
Org len pandang je.. Hahahahahaha...

After that ak teros bergegas lik kolej sbb kelas batal..
Ak lik nk tolong Jr ak, geera..
Tapi rasa cm x tolong pn ad.. Ahaks..
Sebb ak xtau nk wat ap..
Kang ak komplikated bagai, komplen plak(kot la kan)..
Jadi ak pn bantu yg mana ak leh je..
Last2, ak tdo kat sofa sebb xmo lik bilik..
Nk turun tk tolong pendaftaran sebb dh 2 hari ak x tolong(sorry korang)

Xlama pn ak kat bawah..
Ak nek tk setelkn duit tandatangan..
Than ak tgk2 laporan kewangan lak..
Rasa cm nk terjon bangunan je bila pkir sume 2..
Arghhhhhhhh..
Banyak weyh nk pkir..
Kawan2 ak ajak kuar makan pon, ak dh xd masa dh(sorry gaks)..
Wlpn tadi ak sgt2 lapar, tapi ak gigih dok kat kolej..
Sebb nanti org cakap ak lebih utamakn kawan dr kerja ak(19 hari je lagi)..
N ak nk setelkn sebanyak mungkin sblm ap2..

N now ak nga penin pkir sal asaimen yg ak baru tau pagi smlm..
Kena antar satg kul 11..
Arghhhhhhhhh..
Ad satu sub topik x dpt2 ag dr td..
Jadi skang akn nk blog je, sebb ak nga tensen + ngantook yg teramat..
Ak xmo tdo sebb nanti ak x bngn tk kelas kol 8..

Idop ak ari ny, leh kira sonok r..
Wlpn ramai yg perli2 ak, tapi ak tau sebb dh lama x bergurau ngan ak..
N ak pon dh lama x join dorang kuar..
Habis je jaksa(wlpn berat hati nk tinggalkn), ak nk pastikn ak rapat ngan kawan2 ak lik..
Banyak yg dh terkorban smpi rasa segan bila nampak dorang..
Tapi ak xkn lupakn kami ber19 yg sgt2 havoc..
Opis ny x mungkin leh senyap sebb sume berkomunikasi melalui jeritan.. Ahaks..
No skema2 weyh.. BOLEH BLAH!!!
Hahahaha..
Sape yg baik n sopan2, mesti akn rosak bila kawan ngan kitaorg..
Hahahahahaah.. Banyak lak yg dh jadi mangsa..
Jadi kpd sape2 yg nk soft skills, kawna la ngan jaksa kitaorg smpi korang jadi muka tembok..
Hhaahahahaha..

Lagi 19 hari je ak nk letak jawatan..
Arap2 pengganti ak ok je..
Bayang2 still xnampak weyh..
Adik2 sume, jangan la senyap sgt..
Cm ne nk detect..
Sush r cm ny..
Sambung?? Huhuh.. No komen..

K r.. Nk tgk2 laporan kewangan ny..
N nk tgk ap2 kerja yg leh wat..
Haaa... Dh azan pon..
Solat dulu kot..

Salam.. Sekian..

1 comments:

Comment by yankuchiki on March 6, 2009 at 8:38 AM

hello..abg danny..hutang sy ble nak byar????xksah nk bayo ble2..tyme de duit ar...no hurry just a reminder-yan(ex-marketing kapreza)kalo msg pun blum ten2 reply...isk!

Post a Comment