Followers

Thursday, March 05, 2009 / Posted by Muhammad Danny /

2.50pm.. Depan Surau FSSK..
Nk makan, tapi cm malas nk jalan jauh2..
Duit pn cm kering jek..
Nk g jumpa member, tapi sume kat kolej kot skang..
Kol 4 br kelas start..
Jadi ak skang nga bertapa sambil bermeditasi YM..
Ahaks..

Sepanjang ari ni la kan, mcm2 ak dgr..
Bukn yg buruk2 aw..
Tapi sume bagi komen kat ak..
Cm feed back gak r..
Ap dy?? Antaranya:
"Ehh, ko kelas ny ke??"
"Ehh, nape x pernh nampak ko??"
"Eiy, budak PB r.."
"Haih Danny, lama x nampak kat fak.."
"Lama dh x nampak ko.. Ye r, asik2 suara ko je memekak kat belakang.."

Hahahahaha..
I2 tandanya ak dh lama x g kelas..
Terlalu pentingkn benda len smpi kelas x masuk..
Korban sana sini smpi kena kutuk bagai..
Tapi bes lak bila tau ad org concern sal kita..
Kehilangan kita dicari.. Kehadiran kita dirai..

Jadi kawan2, jgn la marah kalu kawan kita tego mcm2..
Selagi mana kita ditego, maksudnyer ad yg masih syg r 2..
Bila org x tego, ad mslh la 2..
Mungkin org dh nek meluat, mungkin gak dh nyampah..
Bagi ak, ad sesetngh org yg ak dh malas nk tego..
Balik2 soklan same.
N x semestinya bila ak tego, ak sayang lak..
Hanya sekadar formaliti kadang2..
Tapi sgt2 subjektif..
Xleh nk tentukn n judge..
Jadi, jgn la pandai2 nk nilai tahap keikhlasan ak..

Oleh kerana projek T/T 2 tunda ag, maksudnyer Dinner mendapat sepenuh perhatian..
Wlpn kena catch up studies ak, tapi ak kena gak korban sket2..
Sebb x adil kalu ak hanya tlng kapreza..
N ak nk sume yg tolong sepanjang ak jadi jaksa, diraikan tyme dinner..
Xmo dorang kecewa ngan pengakhiran yg hampeh..

Ak ad harapan tk dinner ny..
Banyak sgt2..
Tapi ad yg dh terkubur dh, tapi ak still nk perjuangkn..
Ad plak yg org still x offer ak.
Jadi kena maintain senyap je lu..

K r..
Nk buat kerja len lak..
Tadi br tau ad asaimen yg kena antar sok..
Pergh....
Xtdo r alamatnye mlm ny..
Sok pagi kena gak attend kelas Sejarah..

Salam.. Sekian..

p/s: arap2 hajat ak tk dinner tercapai.. tapi kena senyap jargh..