Followers

Monday, March 02, 2009 / Posted by Muhammad Danny /

4.11pm.. DK 3F 301..
Hahahaha.. Ak dalam kelas KKI skang..
Nga dengar org present sal Thaksin..
Satg ak nyer turn tk present lak..
Ak, k.uda n aishah(KAB) akan present sal suharto..
Xtau nk cakap ap..

Hari ny, ak dh plan nk bngn kul 9..
Tapi x larat sgt2 sebb smlm tdo dlm kol 4 lebey gak r..
Nk sepkn asaimen tapi x larat..
Jadi satg sblm meeting mlm ny, ak akn gigihkn siapkn asaimen yg kena antar ari ny..

Ari ny gak, ad banyak kerja k setelkan..
Tapi kadang ak tgk, kwn2 ak senang2 je..
Cm rilek2 tanpa nk kalut2 cm ak..
Hurm.. K2.. Xmo merungut..
Ap pon ak happy sebb proh sejuta tandatangan dh nk setel..
Wlpn x capai target, tapi ak lega..

Sepanjang minggu ny, ak akn sgt2 bz ngan beberapa prog..
Terpaksa gak join sume 2.. Ad sebb r 2..
Kesian kawan2 ak yg dh lama ak x lepak skali..

Dinner lagi 22 hari, tapi baju still x decide lagi..
N JAKSA baru still xnampak kelibat lagi..
Sedey lak bila nk lepaskn jawatan..
Sedey ooo..
Arap2 yg akan take over, akn jadi lebih n lebih tabah..
Xkn berpecah wlpn ad banyak halangan yg timbul..
All d best..

K r..
Turn ak lak tk present..

Salam.. Sekian..

1 comments:

Comment by NahWaL on March 3, 2009 at 7:17 AM

hahahahhahaa..dah nak habis dah jadi jaksa..hehe.selamat menempuh hari2 terakhir.pas ni tak tau nak panggel apa, kome jadi mantan, geng abg min jadi memantan.kitorang apa, mentor ??kekekekek

Post a Comment