Followers

Thursday, February 26, 2009 / Posted by Muhammad Danny /

2.41pm.. G1203..
Skang ny rajin post entri dari bilik sebb dh xd kerja sgt kat JAKSA..
Baru je dirikn tiang n meminta ap yg patut(faham2 jargh)..
Sbnrnye ak baru je bangun dari tdo yg sgt2 memenatkan..
Kepenatan minggu lepas blom cover lagi..
Banyak nk pkirkn sebb 24/3 la penamat segala2nya..

Sambung 1 penggal lagi??
Xmungkin n xkn..
Sememangnya kekuatan ak hanya pada mereka ber18..
Wlpn ad naik 2rn dlm hubungan kitaorg, tapi i2 la pengerat ant kami..
Kekuatan n kelemahan ant kami melengkapi ant satu sama lain..
Kiranya kitaorg ny 'dinner plate' mungkin juga 'value meal'..
Lagi pon kalu ak sambung, kena pkir projek len yg betol2 x pernh buat a.k.a. ak dh kering ide...
N ad sorang pernh cakap kat ak, "sekali dh r, kali ke2 akn menjatuhkn nama yg dh kat atas..."
Wlpn pernh berniat tk sambung dulu, tapi ak xkn go on dh..
Wlpn mengidamkan bilik free, tapi rasanya 2kr kolej lagi bes(still thinking)..

Sal yg akan ditubuhkn selepas 24/3..
Ak doakan yg terbek tk korang..
Jangan taksub smpi lupe kawan2 yg selama ny ngan korang..
Jangan terikut n terkena racun yg nk korang berpecah..
N dengar la daripada pelbagai pihak sblm buat keputusan..
Awal2 memang korang tensen sebb banyak kena catch up..
Tengah2 korang akan sonok bila dh dapat Jr n korang leh guide dorang..
Tapi akhir2 sabar je bila dh tgk dorang pijak pale korang..
Tiap2 tahun, floor pattern same je..
Sebb ad sorang yg dipertanggungjawabkn tk wat benda 2.. Sgt2 mahir tk wat..
Xpe2, nanti ak akn post entri len sal benda ny(bukn yg nk merosakkn r)..

Ap pon, korang wajib buat benda yg kitaorg x pernh buat..
Ad benda yg korang kena teruskn/ warisi..
Ad yg korang kena ilhamkan smpi jadi vogue d vast..
Sgt2 sush tk buat, tapi penghujungnya sgt2 la bes..
N, lagi skali, jgn taksub sgt ngan jawatan 2..
Ingat kawan2 yg sekali ngan korang dulu..
Memang korang sndri xkn mampu, tapi korang ad yg len tk bantu..

K r..
Ak nk bersiap..
Ad hal kat jabatan bendahari..
Nak bersiap n bertolak..
Salam.. Sekian..